Over Ons

Loodgietersbedrijf P. van Eck & Zoon B.V. is een voorbeeld van een ambachtelijk bedrijf dat met zijn tijd is meegegaan en na 100 jaar nog steeds een begrip is in de regio.

Familiebedrijf

Wij zijn een echt familiebedrijf waarbij vakmanschap en kennis is overgedragen van vader op zoon.

Het begon allemaal met Gijs van Eck die in 1920 op 22 jarige leeftijd aan de Lingedijk in Wadenoijen een smederij overnam. Zijn zoon Piet (1927) nam in 1978 het bedrijf van zijn vader over. De tijden waren inmiddels veranderd. Mede doordat reparaties aan landbouwwerktuigen en het beslaan van paarden steeds zeldzamer werden, haalde Piet zijn vakbekwaamheidsdiploma’s in kachels, gas-, en waterfitten.

In 2000 nam de zoon van Piet, Gert-Jan (1962) het bedrijf van zijn vader over en breidde de werkzaamheden verder uit met dakbedekkingswerken, cv installaties, dakgoten en sanitair. Twee jaar na de overname werd het oude pand gesloopt en verrees op dezelfde plek een nieuw bedrijfspand.

De vierde generatie, Gert-Jan junior (1991) staat in de startblokken om het bedrijf weer van zijn vader over te nemen.

Wat begon als een ambachtelijke smederij is nu ontwikkelt tot een loodgietersbedrijf welke zich heeft gespecialiseerd in alle facetten van de moderne installatietechniek waar u als klant op kunt vertrouwen.

Bekijk onze diensten

Loodgietersbedrijf P. van Eck & Zoon B.V.

~Vanaf 1920 een begrip in de betuwe~

Kunnen we u helpen?

Wij geven u graag gedegen advies over al onze diensten.